فروش انواع آبلیمو شرکتی

آبلیمو و شرکتی در انواع مختلف چگونه تولید می شود؟ و تفاوت اصلی آن با آبلیمو طبیعی در چیست؟

نحوه تولید و فرآوری بسیاری از آبلیموها و سرکه انگور صنعتی شرکتی به ترتیب زیر می باشد: لیمو پس از ورود به کارخانه شسته و خشک می شود و برشی به آن زده می شود و سپس آن را حرارت می دهند تا با نرم شدن بافت لیمو آب بیشتری از آن خارج شود.

در مرحله بعدی محصول استحصالی مرحله قبل از صافی رد شده و دوباره پاستوریزه می شود، و در مراحل بعدی با استفاده از دستگاه های مدرن آبگیری شده و با بسته بندی های مختلف وارد بازار هدف می شود.

در برخی از کارخانه های تولید آبلیمو به جای استفاده از لیموترش از کنسانتره لیمو استفاده می کنند که در این مورد روش های ذکر شده در بالا کاربردی ندارد و مراحل تولید به روش های ساده تری تبدیل می گردد.

 

تجارت اینترنتی آبلیمو سمیه
انواع آبلیمو شرکتی

آبلیمو صنعتی در انواع بسته بندی های مختلف و همچنین با برندهای متفاوت به بازار هدف ارائه می شوند.

کیفیت تولیدی این محصولات نسبت به آبلیموهای طبیعی و خالص کمتر بوده و هر یک بسته به میزان مواد افزودنی دارای طعم های مختلفی می باشند. دلیل اصلی استفاده از این نوع آبلیمو و سرکه قرمز وردا، قیمت پایین تر آن نسبت به آبلیموهای طبیعی و ارگانیک می باشد.