لیست زیر فقط سطحی از فواید سلامتی فراوان گردو (آخروت) است که ارائه می دهد. فواید مصرف گردو این است که بر مغز، قلب و استخوان ها تأثیر می گذارد و به هضم غذا و کاهش وزن کمک می کند.
برای درک بهتر هر یک از فواید گردو برای سلامتی، فهرستی از فواید آن و توضیح مفصلی را تهیه کرده ایم.
گردو بیشتر به عنوان “غذای مغز” شناخته می شود زیرا شبیه مغز انسان است.
مزیت اصلی ضد التهابی گردو این است که از مغز در برابر آسیب محافظت می کند.
همچنین ثابت شده است که خوردن گردو باعث بهبود حافظه، افزایش سرعت پردازش مغز و افزایش انعطاف پذیری ذهنی می شود.
میزان بالای چربی های اشباع نشده، پلی فنول ها و ویتامین E موجود در گردو همچنین به کاهش آسیب مغزی و التهاب کمک می کند.
گردو همچنین با بهبود خلق و خو، مهارت های یادگیری و کاهش اضطراب مرتبط است.
گردو دماوند با پوست در خشکبار فروشی به فروش می رسد.
گردو حاوی اسیدهای چرب تک غیراشباع مانند اسید آلفا لینولنیک و اسید لینولنیک است که به کاهش التهاب و کاهش کلسترول بد در بدن کمک می کند.
آنها همچنین می توانند به جلوگیری از تشکیل لخته خون کمک کنند و قلب سالم را تقویت کنند.
علاوه بر اینکه موها را قوی و براق نگه می دارد، گنجاندن گردو در رژیم مراقبت از مو باعث سلامت پوست سر و کاهش احتمال طاسی می شود.
مصرف گردو همچنین به درمان شوره سر کمک می کند، موهای شما را تقویت می کند و رنگ مو را افزایش می دهد.
اسیدهای چرب امگا 3 موجود در گردو فولیکول های مو را تقویت کرده و باعث تقویت و سلامت مو می شود.