فواید آبلیمو در بارداری چیست؟

آیا می دانید آبلیمو و سرکه بالزامیک بارلتا چه فوایدی برای زنان باردار دارد؟

آبلیمو از چه ترکیباتی تشکیل شده است؟ بهترین آبلیموی طبیعی در کدام شهر های ایران تولید می شود؟

آیا می دانید آبلیموی طبیعی و تقلبی چه تفاوت هایی با هم دارند؟

پزشکان همواره مصرف آبلیمو در بارداری را سفارش می کنند.

بانوان در زمان بارداری به آهن بیشتری نیاز دارند.

و ویتامین ث موجود در آبلیمو می تواند سبب جذب بیشتر آهن در زنان باردار شود.

زنان باردار باید همراه غذاهایی مثل گوشت، مرغ و ماهی آبلیمو و سرکه انگور قزوین اضافه کنند تا جذب آهن سریعتر صورت بگیرد.

ترکیبات و املاح معدنی مهمی در آبلیموی طبیعی و تازه وجود دارد.

ترکیبات آبلیموی طبیعی

مصرف روزانه یک عدد لیموترش، درصد زیادی از نیاز روزانه به ویتامین ث را تامین می کند.

درصد زیادی از آبلیمو را ویتامین ث تشکیل می دهد.

انواع ویتامین های ضروری مثل ویتامین آ و ب در ترکیبات اصلی لیموترش است.

املاح معنی مهمی مانند آهن، کلسیم، پتاسیم و فسفر در آبلیمو موجود است.

ترکیبات اسیدی زیادی مانند اسید سیتریک و اسید سکوربیک در آبلیمو وجود دارد.

آبلیموی طبیعی بیش از دویست بیماری را درمان می کند.

و از بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کند. ابلیمو علاوه بر خاصیت درمانی کاربرد های غذایی فراوانی دارد.

بعنوان چاشنی در خوراکهای مختلف استفاده می شود.

برای شکرک نزدن، در انواع مارمالاد و مربا ریخته می شود.

منبع: مرکبات ایران