پیدا شدن نوعی پروانه گران قیمت که تنها از خیارشور قلمی تغذیه می کند

هنگام ترشی خیار، باید مطمئن شوید که از خیارهای تازه بدون عیب و نقص استفاده می کنید.

تصویر بالا را بررسی کنید. خیار تازه باعث ترشی ترشی می شود.

در فرآیند ترشی کردن خود از خیارهای دندانه دار، خالدار یا تغییر رنگ استفاده نکنید.

خیار کربی بهترین و رایج ترین انتخاب برای ترشی است، اما اگر خیار انگلیسی یا خیار ژاپنی را در باغ خود می کارید (یا نوع دیگری)، می توانید با خیال راحت آن ها را برای این دستور ترشی امتحان کنید.

از پرطرفدارترین خیارشورها می توان به خیارشور قلمی اشاره کرد.

نحوه ترشی خیار با سرکه
در این دستور به ترشی سریع خیارها را با سرکه داغ ترشی می کنیم.

اینجا مهم است که سرکه داغ باشد!

در اینجا دلیل است!

جوشاندن سرکه باعث می شود آنقدر داغ شود که به کیک (یا هر چیز دیگری که در حال ترشی شدن است) نفوذ کند.

این همان اصل است که در تهیه چای دیده می شود. آب گرم شدیدتر از سرد است.

مراقب باشید! جوشاندن بیش از حد باعث تبخیر قابلیت طعم‌دهی و ترشی سرکه می‌شود.

(می توانید با آب لیمو ترشی هم بپزید، اما یک بار دیگر آن را پوشش می دهیم!)

ما این ادویه ها را برای افزودن مقداری به خیارشورهایمان دوست داشتیم ، اما در صورت تمایل می توانید ادویه های دیگر را انتخاب کنید.

یک تکه تکه فلفل قرمز نیز یک افزودنی عالی برای کمی تند است!

5 عدد خیار کوچک
1/4 قاشق چایخوری دانه خردل، کامل
شوید 1/4 قاشق چایخوری خشک شده
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
2 حبه سیر، کامل
1 لیوان آب
1 فنجان سرکه سفید (می‌توانید با سرکه سیب زیر آن)
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری نمک