از نظر طب سنتی غوره سرد و قابض است… زنان باردار از مصرف غوره زیاد باید خودداری کنند، چون غوره ادرار آور است و احتمال سقط جنین را افزایش می دهد. از نظر طب سنتی غوره سرد و قابض است… زنان باردار از مصرف غوره زیاد باید خودداری کنند، چون غوره ادرار آور است و احتمال سقط جنین را افزایش می دهد… اما مصرف آن در حد چاشنی سالاد یا غذا اشکالی ندارد… ضرر آبغوره در طب صفرابر است و کمک به دفع زردی میکند و همچنین میتواند باعث تقویت کبد شود. از طرفی به دلیل داشتن اسیدهای آلی پتاسیم دار برای درمان پا درد ، درمان کمر درد، درد سیاتیک و درمان روماتیسم مفید است. آبغوره میتواند موجب کاهش حرارت بدن و رفع عطش شود و با داشتن این خاصیت یک گزینه درمانی مناسب برای درمان تب و سل ریوی است.
آبغوره در بارداری
همچنین به دفع سموم از طریق کلیهها کمک میکند. این چاشنی خاصیت کاهش حرارت بدن و رفع عطش را هم دارد، که بدین جهت در موارد تب و سل ریوی میتواند مورد استفاده قرار گیرد. از آنجا که آبغوره دارای طبعی سرد می باشد افراد سرد مزاج و مبتلایان به ناراحتی های اعصاب بهتر است از مصرف آن خودداری کنند. با وجود خواص آبغوره برای بدن، زنان باردار باید بطور محدود و به صورت چاشنی از این ماده غذایی استفاده کنند. از آنجا که یکی از خاصیت های آبغوره مدر بودن آن می باشد ممکن است سلامت جنین را به خطر بیاندازد. گاهی اوقات برای پیشگیری از رشد کپک در آبغوره به آن نمک اضافه می کنند به همین دلیل بیمارانی که باید بطور محدود نمک مصرف کنند مثل بیماران مبتلا به فشار خون بالا، بیماران قلبی و کلیوی نباید از آن استفاده کنند. بیماران مبتلا به زخم معده و التهاب روده باید از مصرف آن خودداری کنند.
این نکته را نیز همواره بخاطر داشته باشید که آن را نباید با معده خالی مصرف کنید زیرا باعث می شود عوارض جانبی برای معده داشته باشد. آبغوره، آنتی اکسیدان دارد، کبد را تقویت می کند و برای درمان تب مناسب است، اما زیاده روی در خوردن آن باعث نفخ و دلپیچه می شود.افرادی که به چاقی دموی مبتلا هستند برای کاهش وزن باید از مواد غذایی سرد و خشک استفاده کنند زیرا سرد دموی دارای طبیعتی گرم و تر است و برای لاغری باید به روش درمان به ضد استفاده کرد که مصرف غذاهای سرد و خشک میتواند موجب کاهش وزن فرد شود و آبغوره یکی از غذاهای سرد و خشک است.
همچنین آبغوره ترشحات معده را افزایش داده و از این طریق اشتها نیز تحریک می گردد به همین دلیل مصرف آن بعد از غذاهای چرب و سنگین در هضم مواد غذایی مفید است. میتوان آبغوره را به سالاد اضافه کرد و با توجه به کالری کمی که دارد میتواند در کنترل وزن موثر باشد. با وجود خواص آبغوره برای لاغری، برای رسیدن به وزن ایده آل به یک رژیم غذایی اصولی نیاز دارید. رژیمهای بهاره غفاری، همان رژیمهای اصولی و سالمی هستند که به شما کمک میکنند بدون حذف مواد غذایی، به وزن ایده آل برسید و تناسب اندام و سلامتی را در کنار یکدیگر داشته باشید.
آبغوره در بارداری طب سنتی
آب انگور نارس یا آبغوره میزان زیادی آنتی اکسیدان یعنی قویترین ماده برای مبارزه با رادیکالهای آزاد را دارد و از این رو نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان ایفا میکند. تقویت معده، کمک به هضم غذا و عملکرد بهتر دستگاه گوارش از مهمترین خواص آبغوره است و مصرف آن به صوت ناشتا، به دفع کرم روده کمک میکند. غرغره کردن آبغوره در دهان و گلو برای درمان ورم گلو مفید است.
آبغوره تقویت کننده کبد است، همچنین یکی از خواص آب غوره که در طب اسلامی به آن اشاره شده، رفع عطش، تشنگی، دفع صفرا و تعدیل اشتها است. نوشیدن آب غوره، حرارت و صفرای بدن را دفع و رودهها را ضدعفونی میکند. به این منظور توصیه میشود، روزانه یک قاشق مرباخوری آبغوره و در چند روز متوالی مصرف شود. از دیگر خواص آبغوره در طب سنتی کمک به درمان و تسکین درد سیاتیک، درد کمر و پادرد است. همچنین مصرف آن برای افراد مبتلا به روماتیسم مفید میباشد. ذکر این نکته ضروری است که برای استفاده از رژیم غذایی حاوی آبغوره، لازم است در طول مصرف از خوردن غذاهای سنگین اجتناب شود.
آبغوره برای درمان اسهال ساده و ضدعفونی کردن دستگاه گوارش مفید است. آبغوره خاصیت مدر دارد و از اینرو یکی از موارد مصرف آن کاهش فشار خون بالا است، این نوشیدنی ترش همچنین حاوی مقادیر زیادی پتاسیم است که برای تنظیم فشار خون مفید است. قابض بودن از خواص آبغوره است، از این رو ریختن چند قطره آبغوره در هنگام خونریزی بینی باعث بند آمدن خون میشود. استفاده از آبغوره به همراه آب تره برای درمان بواسیر مفید است. طبع آبغوره، خنک است و برای کمک به درمان تب، آنژین، ورم دهان و سل ریوی مناسب است. خوردن آبغوره در دختران باعث جلو افتادن بلوغ میشود و قاعدگی را باز میکند.
به طور کلی مصرف این نوشیدنی برای خانمها باعث زود پریود شدن میگردد. یکی از شناخته شدهترین خواص آبغوره، کمک به کاهش وزن و لاغری است. مداومت در خوردن آبغوره، صبحها به صورت ناشتا بدن را لاغر و چربی دور شکم را آب میکند.آبغوره در کنار خواص و فواید بینظیری که برای سلامتی دارد عوارض و مضراتی نیز ممکن است به دنبال داشته باشد. زیادهروی در مصرف آبغوره در دوران بارداری منجر به سقط جنین میشود. استفاده از آبغوره برای افرادی که دارای کبد سرد و ناراحتی شش ها هستند و همچنین افرادی که دچار مشکلات معده ازجمله زخم معده و بالا بودن اسید معده هستند، به هیچ وجه توصیه نمیشود.
زیاده روی و افراط در مصرف آبغوره میتواند منجر به مشکلاتی مانند جمع شدن گاز در دستگاه گوارش، نفخ، دلپیچه و درهم کشیدن اجزای معده شود. همچنین افراط در مصرف آبغوره موجب تضعیف قوای جنسی میشود. آبغوره میتواند موجب حفظ جنین شود اما باید توجه داشته باشید که در دوران بارداری بهتر است کمی آبغوره همراه با غذای روزانه مصرف شود. زیاده روی در مصرف آبغوره میتواند تاثیر عکس داشته و با توجه به خاصیت قاعده آوری آن موجب سقط جنین شود.
ضرر ابغوره در بارداری
جمع شدن گاز در دستگاه گوارش، نفخ، دلپیچه و درهم کشیدن اجزای معده از مضرات افراط در خوردن آبغوره است. مصرف آبغوره برای افرادی که کبد سرد دارند و کسانی که از ناحیه شش ها دچار ناراحتی هستند، توصیه نمیشود. همچنین افرادی که دچار مشکلات معده مانند زخم معده و بالا بودن اسید معده هستند خوردن غوره و آبغوره برای آنان ممنوع است. توصیه میشود که خانمهای باردار از مصرف بیش از حد آبغوره خودداری کنند، زیرا ممکن است باعث سقط جنین شود.
آبغوره در بارداری نی نی سایت
مصرف آبغوره در بارداری مفید است، به شرطی که در استفاده از این ماده احتیاط به خرج دهید؛ زیرا زیاده روی در مصرف آبغوره سبب افزایش فشار خون شده و احتمال سقط جنین را بیشتر میکند. خوردن آبغوره در بارداری چه فواید و عوارضی دارد.
این نوشیدنی ترشمزه دارای طبعی سرد است. به دلیل وجود مواد مغذی و ویتامینهایی که این ماده غذایی دارد، در طب سنتی به مصرف آبغوره توصیه شده است. آبغوره به هضم غذا کمک میکند و حرارت و عطش بدن را کاهش میدهد. این ماده غذایی محرک اشتها بوده و برای درمان بیماریهای گوارشی مانند اسهال مؤثر است. اگر در دوران بارداری به سر میبرید و میخواهید آبغوره را در برنامه غذایی خود داشته باشید، با بیا نی نی همراه شده و درباره مضرات و خواص آبغوره در بارداری دانش بیشتری کسب کنید.
آبغوره برای سقط جنین
به نظر شما آبغوره چه خواصی برای بدن دارد؟ در پاسخ به این پرسشها ابتدا باید با آبغوره و روش تهیه آن آشنا شوید. آبغوره از انگور نارس که به نام غوره شناخته میشود به دست میآید. این نوشیدنی ترشمزه دارای طبعی سرد است. به دلیل وجود مواد مغذی و ویتامینهایی که این ماده غذایی دارد، در طب سنتی به مصرف آبغوره توصیه شده است. آبغوره به هضم غذا کمک میکند و حرارت و عطش بدن را کاهش میدهد. این ماده غذایی محرک اشتها بوده و برای درمان بیماریهای گوارشی مانند اسهال مؤثر است.
اگر در دوران بارداری به سر میبرید و میخواهید آبغوره را در برنامه غذایی خود داشته باشید، با ستاره همراه شده و درباره مضرات و خواص آبغوره در بارداری دانش بیشتری کسب کنید. از جمله مزیتهای مصرف آبغوره در دوران بارداری میتوان به موارد زیر اشاره کرد. پایین آوردن فشار خون پیشگیری از بروز یرقان و زردی در نوزاد کمک به هضم بهتر غذا تقویت سیستم ایمنی مادر و نوزاد رفع حالت تهوع کمک به جذب آهن برای مادر و نوزاد مضرات مصرف آبغوره در بارداری بروز حالت خستگی و بی حالی به دلیل سرد و قابض بودن افزایش احتمال سقط جنین افزایش فشار خون به دلیل وجود نمک بروز مشکلات گوارشی در صورت زیاده روی در مصرف افت قند خون در اثر زیاده روی در مصرف
چه مقدار آبغوره باعث سقط جنین میشود
زیاده روی در مصرف اّبغوره در بارداری به همراه سالاد شیرازی یا به تنهایی، به دلیل ادرار آور و قاعده آور بودن سبب افزایش احتمال سقط جنین خواهد شد.
اما اگر در حدی که به سالاد اضافه می شود استفاده کنید می توانید از فواید آن بهره مند شوید و به جنین شما هیچ گونه آسیبی وارد نمی شود. آبغوره که از غوره یا انگور کال به دست میآید سرشار از آنتیاکسیدان و مواد معدنی است. مصرف آبغوره بدون نمک فشار خون را متعادل میکند و عملکرد دستگاه گوارش را بهبود میبخشد. با توجه به این که مصرف آبغوره قاعده آور و ادرار آور است، زنان باردار باید در خوردن آن احتیاط بیشتری به خرج دهند. همچنین هنگام استفاده از آبغوره در دوران بارداری باید به میزان نمک آن توجه ویژهای داشته باشید تا دچار افزایش فشار خون نشوید. آبغوره به هضم غذا کمک میکند و حرارت و عطش بدن را کاهش میدهد. این ماده غذایی محرک اشتها بوده و برای درمان بیماریهای گوارشی مانند اسهال مؤثر است. از لحاظ طب سنتی آبغوره طبع سرد دارد و برای افراد سرد مزاج و کسانی که ممکن است دچار ضعف اعصاب باشند توصیه نمیشود. همچنین همانطور که گفته شد افراد باردار باید به طور محدود این چاشنی را مصرف کنند، زیرا آبغوره خاصیت مدر و قاعده آور دارد و ممکن است سلامت جنین را به خطر بیندازد.
آبغوره در شیردهی
خوردن بیش از حد آب غوره به دلیل خاصیت اسیدی باعث دلپیچه میشود. همچنین افرادی که دچار مشکلات معده مانند زخم معده و بالا بودن اسید معده هستند خوردن غوره و آبغوره برای آنان ممنوع است. توصیه شده است کسانی که طبع سرد دارند بهتر است از غوره استفاده نکنند. با توجه به این که مصرف آبغوره قاعده آور و ادرار آور است، زنان باردار باید در خوردن آن احتیاط بیشتری به خرج دهند.
همچنین هنگام استفاده از آبغوره در دوران بارداری باید به میزان نمک آن توجه ویژهای داشته باشید تا دچار افزایش فشار خون نشوید. مشخص شده است که مصرف بیش از حد غوره منجر به سقط جنین میشود. یکی دیگر از عوارض مصرف بیش از حد آبغوره این است که بیشتر آنها حاوی نمک هستند و میتوانند دریافتی نمک در بارداری را از حد مجاز فراتر ببرند که برای فشار خون بسیار خطرناک است.
آبغوره علائم
از قدیم آبغوره طبیعی در سفره ما ایرانی نقش یک چاشنی خوشمزه را ایفا کرده است. اگرچه اغلب بخاطر طعم ترش از این چاشنی استفاده میکنیم، اما آبغوره خواص حیرتانگیز بسیاری دارد که فکرش را هم نمیکنید. حال که این چاشنی خوشمزه جای خود را در سفره ایرانی بازکرده بیایید تا با خواص آبغوره نیز آشنا شویم و به حفظ سلامت خود و خانوادهمان کمک کنیم. خواص آبغوره برای سلامتی و درمان بیماریها آبغوره خواص بسیار مناسب و قابل توجه ای برای سلامت بدن انسان دارد و تنها مصرف اندکی از آبغوره به درمان برخی بیماری ها نیز کمک شایانی می کند.
1- حفظ سلامت سیستم گوارش بدن آبغوره خاصیت اشتهاآور و قابل هضم دارد که باعث رفع اختلالات روده و معده می شود. استفاده از آبغوره به دلیل خواص ضد یبوست آن در ضد عفونی کردن روده توصیه می شود.در درمان کرم روده و تقویت معده ، مصرف آش آبغوره به همراه زیره سیاه به مدت 5 روز توصیه شده است. البته در این مدت نباید غذاهای سنگین مصرف کنید. در طب سنتی قرقره کردن آبغوره برای درمان ورم گلو بسیار عالی می باشد. همچنین آبغوره برای درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه نیز مفید است.
2- پیشگیری از سرطان ها یکی دیگر از خواص دارویی آبغوره پیشگیری از انواع سرطان ها است. ویتامین C یکی از ویتامین های مهم برای کاهش خطر ابتلا است .آبغوره سرشار از ویتامین C است . علاوه بر آن خاصیت عفونی کننده آبغوره باعث شده است تا پزشکان مصرف این ماده غذایی را برای پیشگیری از انواع سرطان ها توصیه کنند.
3- مبارزه با تومورهای سرطانی در یک مطالعه، سطح استرول های خوب به نام فیتواسترول که برای مبارزه با تومورهای سرطانی هستند ، در انگورهای رسیده یا به اصطلاح انگورهای شیرین و آماده را بررسی شده است. طبق نتایج این تحقیقات ، سطح فیتواسترول ها با رسیدن انگورها کاهش می یابد و رنگ انگور تغییر می شود. به همین دلیل هر چه میزان فیتواسترول ها که خواص ضد تومور دارند بیشتر باشد برای درمان تومورهای سرطانی بهتر است.