اگر آبلیمو طبیعی به طرز صحیحی نگهداری شود خواص و ارزش غذایی خود را از دست نمی دهد. آیا آبلیمو طبیعی باید در یخچال نگهداری شود؟
آبلیمو طبیعی و آب نارنج شمال باید چه خصوصیاتی داشته باشد؟
اگر به طرز صحیح از عاملی نگهداری شود به مدت زیادی سالم می مانند با رعایت چند نکته می توان آبلیموی طبیعی و خوشت زمان زیادی در منزل نگهداری کنید هرچند که با رعایت تمام نکات باز آبلیمویی شفاف مثل آبلیموی کارخانه ای نخواهید داشت چون در آبلیمو صنعتی از مواد نگهدارنده استفاده میشود.
راههای کپک نزدن آبلیمو طبیعی
مهمترین اصل برای کپک نزدن آبلیمو این است که آب داخل آب لیمو نفوذ نکند برای آبگیری آبلیمو باید لیمو ها را شسته و خشک کرده و یا ظروفی که برای آب گرفتن استفاده می شود نباید داشته باشد.
بعد از آبگیری باید آبلیموها را در شیشه های کدر و در جای تاریک نگهداری کرد تا خواص خود را حفظ کند.
یکی از راههای مطمئن برای نگهداری آبلیمو این است که آبلیمو ها را داخل فریزر نگهداری کنیم.
ولی اینکار هم برای ابلیموی زیاد انجام پذیر نیست چون جای زیادی را اشغال می کند.
اگر تمام نکات را رعایت کنید هرگز آبلیمو و سرکه هلو کپک نمی زند و ابلیمویی پرخاصیت و سالم را خواهید داشت.