اگرچه سیب قرمز طعم شیرین تری دارد، سیب درختی سبز حاوی قند کمتر، فیبر و آنتی اکسیدان بیشتری است.
به گفته متخصصان تغذیه، آنها همچنین سطح قند خون را پایین می آورند و شاخص گلیسمی و بار گلیسمی پایینی دارند.
سیب قرمز آبدار از تپه ها در قفسه مغازه وسوسه کننده است، اما این میوه ای است که می توانید با خیال راحت دندان های خود را در آن فرو کنید، حتی اگر دیابتی هستید.
خوردن سیب سبز فرانسوی به طور منظم پتانسیل کاهش مقاومت به انسولین را دارد که باید منجر به کاهش سطح قند خون شود.
دکتر پریانکا روهاتگی، متخصص تغذیه در بیمارستان آپولو میگوید: «این به این دلیل است که پلیفنولهای موجود در سیب، که عمدتاً در پوست سیب یافت میشوند، لوزالمعده شما را برای ترشح انسولین تحریک میکنند و به سلولهای شما کمک میکنند تا قند را جذب کنند.»
و اگر شما از آن دسته افرادی هستید که معتقدند رژیم غذایی خود را بر اساس مقدار مواد مغذی تقسیم می کنند، به سادگی به سراغ سیب سبز بروید.
اگرچه سیب قرمز طعم شیرینتری دارد، اما سیب سبز حاوی قند کمتر، فیبر بیشتر و آنتیاکسیدان بیشتری است.
آنها همچنین سطح قند خون را کاهش می دهند شاخص گلیسمی سیب حدود 39 است، حتی کمتر از کورن فلکس.
سیب سبز سرشار از چندین فواید سلامتی است با این حال، کربوهیدرات موجود در میوه می تواند بر سطح قند خون شما تأثیر بگذارد.
با این حال، خبر خوب این است که کربوهیدرات های موجود در سیب بر بدن شما تأثیر متفاوتی نسبت به قندهای موجود در غذاهای حاوی قندهای تصفیه شده و فرآوری شده دارند.
و اگر دیابت دارید، توجه به کربوهیدرات دریافتی خود مهم است.
همانطور که گفته شد، همه کربوهیدرات ها یکسان ایجاد نمی شوند.
یک سیب متوسط 27 گرم کربوهیدرات دارد، اما 4.8 گرم از آن فیبر است که هضم و جذب کربوهیدرات را کاهش می دهد که به نوبه خود باعث افزایش سریع سطح قند خون نمی شود قند به آرامی وارد جریان خون می شود.
علاوه بر این، بسیاری از قند موجود در سیب فروکتوز است که وقتی به عنوان میوه کامل مصرف شود تأثیر کمی بر سطح قند خون دارد.
سیب سبز تهران مقاومت به انسولین را بهبود می بخشد انسولین هورمونی است که نقش حیاتی در انتقال قند از خون شما به سلول ها ایفا می کند.
در افراد مبتلا به دیابت، علاوه بر مقاومت سلولی تولید شده به انسولین، یا اصلاً هورمون تولید نمی شود (نوع 1) یا به اندازه کافی برای رفع نیازهای روزانه شما (نوع 2) تولید نمی شود.
او می افزاید: مصرف منظم سیب پتانسیل کاهش مقاومت به انسولین را دارد که باید منجر به کاهش سطح قند خون شود فلاونوئیدهای خاص مانند کورستین موجود در سیب با کاهش سرعت هضم کربوهیدرات به بهبود سطح گلوکز خون کمک می کند.
اسید کلروژنیک ممکن است به بدن شما کمک کند تا قند را به طور موثرتری استفاده کند در حالی که فلوریزین ممکن است جذب قند را در جریان خون کند کند.
- منابع:
- تبلیغات: