آیا میدانید آبلیمو در چه غذاهایی استفاده میشود آیا می دانید چرا برخی افراد آبلیمو را در کنار غذا مصرف میکنند؟ و مهمترین خواص آبلیمو کدام است؟
آبلیمو از قدیم الایام به عنوان یک چاشنی ترش مزه و خوش طعم به بسیاری از خورشت های سنتی افزوده می شد.
آبلیمو را به برخی از سالادها و سس ها اضافه می کنند. از آبلیمو برای خوش طعم شدن سوپ، مرغ و گوشت استفاده زیادی می کنند.
شاید بدانید که آبلیمو دارای خواص آنتی اکسیدانی است و سرشار از ویتامین ث می باشد و ویتامین ث به جذب آهن بسیار کمک میکند.
به همین دلیل است که برخی افراد در کنار غذاها از آبلیمو استفاده میکنند زیرا مصرف آبلیمو همراه با غذاهایی که حاوی آهن هستند مثل گوشت و ماهی سبب می شود که آهن غذا بهتر جذب شود.
تمامی حقوق برای آبلیمو محفوظ است