6 مزیت علمی ثابت شده آب لیمو

آب لیمو یک ماده محبوب است که بسیاری از مردم برای تهیه سس های سالاد، سس ها، نوشیدنی ها، دسرها و محصولات پخته شده به دستور العمل های خود اضافه می کنند. آب لیمو ترش و تند است و ترکیب آن را با سایر موادی که مزه مرکبات آن را تکمیل می کنند، عالی می کند.

لیمو در دنیای آشپزی سابقه طولانی دارد. مورخان بر این باورند که برخی از اولین سوابق مرکبات از چین و آسیای جنوب شرقی آمده است. امروزه ایالات متحده 25 درصد از لیموهای جهان را تولید می کند

در اینجا 6 مزیت آب لیمو برای سلامتی و همچنین نکاتی برای کمک به شما برای لذت بردن از لیموترش امروزی آورده شده است.

آب لیمو ویتامین C دارد.

لیمو و خواص پودرلیمو عمانی زرد سایر مرکبات منبع خوبی از ویتامین C هستند که برای محافظت از استخوان ها و دندان ها مهم است. بدن شما قادر به تولید طبیعی ویتامین C نیست، اما مهم است که به اندازه کافی برای سالم ماندن ویتامین C داشته باشید. تخمین زده می شود که یک چهارم فنجان آب لیمو حاوی 31 درصد از مصرف توصیه شده روزانه ویتامین C.2 باشد.

ویتامین C می تواند به افزایش سطح کلاژن ما کمک کند، پروتئینی که پوست، استخوان ها و سلول های شما را می سازد. یکی از راه هایی که ویتامین C باعث افزایش میزان کلاژن در بدن شما می شود این است که باعث تولید اسید هیالورونیک می شود که یک جزء کلیدی در ساخت کلاژن است. کلاژن همچنین در ترمیم زخم ها و حفظ سلامت پوست به بدن شما کمک می کند

یکی دیگر از مزایای ویتامین C در لیمو ترش جهرم این است که از سلول‌های شما در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند، رادیکال‌های آزاد که مولکول‌هایی هستند که وقتی بدن شما غذا را تجزیه می‌کنند، ساخته می‌شوند. رادیکال‌های آزاد نیز زمانی ایجاد می‌شوند که در معرض دود تنباکو یا تابش خورشید قرار می‌گیرید. محققان معتقدند رادیکال‌های آزاد ممکن است به بیماری قلبی و سرطان کمک کنند. برای دریافت برخی از این فواید ویتامین C از مقداری آب لیمو لذت ببرید.

آب لیمو به جذب آهن کمک می کند

وقتی بدن شما آهن کافی دریافت نکند، کم خونی را تجربه خواهید کرد. این زمانی است که بدن شما فاقد گلبول های قرمز خونی است که برای حمل اکسیژن در سراسر بدن نیاز دارد. در نتیجه، احساس خستگی خواهید کرد و ممکن است دچار تنگی نفس شوید

یک مطالعه بر روی زنان هندی نشان داد که لیمو به جذب موثرتر آهن در بدن کمک می‌کند.6 ویتامین C موجود در مرکبات آهن را جذب می‌کند و به بدن کمک می‌کند آن را به شکلی ذخیره کند که راحت‌تر جذب شود.

از آنجایی که آب لیمو ترش و اگزالات می تواند به جذب آهن از غذاهایی که هر روز می خورید به بدن شما کمک کند، این یکی از راه های پیشگیری از کم خونی است. زنان به دلیل سیکل های قاعدگی در معرض خطر کمبود آهن هستند. گیاهخواران همچنین در معرض خطر کم خونی هستند زیرا معمولاً غذاهای کافی برای جذب آهن مصرف نمی کنند.

آب لیمو می تواند فشار خون را کاهش دهد .مدیریت فشار خون برای محافظت از بدن در برابر حملات قلبی، سکته مغزی، آسیب کلیه و نارسایی قلبی مهم است.

یک مطالعه روی زنانی که لیمو و پودر لیمو عمانی می‌خوردند و هر روز برای کاهش فشار خون پیاده‌روی می‌کردند، مورد بررسی قرار گرفت. نتیجه ای که آنها دریافتند این بود که لیمو تأثیر مثبتی بر سطح فشار خون دارد و محققان معتقدند که اسید سیتریک ممکن است در این امر نقش داشته باشد.

آب لیمو ممکن است بتواند فشار خون را کاهش دهد زیرا می تواند رگ های خونی را نرم و انعطاف پذیر کند. لیمو همچنین برای کاهش سطح کلسترول شناخته شده است، که می تواند رگ های خونی شما را در صورت تجمع بیش از حد آن باریک کند.

آب لیمو می تواند یکی از نوشیدنی هایی باشد که در رژیم غذایی خود برای کمک به حفظ سطح فشار خون منظم استفاده می کنید.

طبع لیمو ترش تازه

آب لیمو ممکن است از سنگ کلیه جلوگیری کند.

سنگ کلیه زمانی اتفاق می افتد که مواد معدنی متبلور می شوند و هنگام عبور از مجاری ادراری باعث ایجاد درد می شوند. غذا و همچنین برخی داروها می‌توانند باعث ایجاد سنگ کلیه شوند و ژنتیک می‌تواند در احتمال ابتلای شما به این سنگ نقش داشته باشد.

اسید سیتریک موجود در لیمو می تواند به پیشگیری از سنگ کلیه کمک کند زیرا از تشکیل کریستال ها جلوگیری می کند. آب لیمو حاوی حدود 1.01 گرم اسید سیتریک است که می تواند میزان کلسیم و سایر مواد موجود در دستگاه ادراری را کاهش دهد.

علاوه بر این، یک مطالعه نشان داد که نوشیدن چهار اونس لیموناد و چای لیمو عمانی می تواند سطح سیتریک را روزانه 142-346 میلی گرم افزایش دهد. آنها دریافتند که این مقدار کلسیم موجود در ادرار را 39 میلی گرم کاهش می دهد.

اگر به دنبال پیشگیری از سنگ کلیه هستید، سعی کنید آب لیمو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. آب لیمو ممکن است خطر سکته مغزی را کاهش دهد.

کارشناسان تخمین می زنند که بیش از 795000 نفر در ایالات متحده دچار سکته مغزی شده اند. حدود 87 درصد سکته‌ها زمانی اتفاق می‌افتد که جریان خون به مغز کم می‌شود.

یکی از فواید جالب آب لیمو و معجون لیمو و سیر برای سلامتی این است که می تواند به جلوگیری از سکته مغزی کمک کند. مطالعه ای که رژیم غذایی گزارش شده بیش از 69622 نفر را مورد بررسی قرار داد، نشان داد افرادی که میوه و آب مرکبات مصرف می کردند کمترین خطر سکته مغزی را داشتند. محققان بر این باورند که فلاوانون های موجود در مرکبات خطر سکته مغزی را تا 19 درصد کاهش می دهد.

یکی از دلایلی که فلاوانون های موجود در مرکبات ممکن است در برابر سکته مغزی محافظت کنند این است که می توانند در برابر التهاب و استرس اکسیداتیو که می تواند باعث بیماری های قلبی عروقی و آسیب مغزی شود، محافظت می کند. فلاوانون ها با رادیکال های آزاد که می توانند این آسیب را ایجاد کنند، مبارزه می کنند، که می تواند به محافظت از رگ های خونی و مغز شما کمک کند. نوشیدن آب لیمو می تواند یکی از راه های محافظت از شما باشد.