با توجه به روش تهیه آبلیمو های طبیعی و ترش، برخورداری از چگونگی نگهداری آن ها بهترین راه برای حفظ خواص و فواید آن خواهد بود.
تولید آبلیمو های طبیعی در طول فصل تابستان با توجه به اینکه هیچ گونه مواد نگهدارنده ای در داخل آن ها استفاده نمی شود، نیاز به ایجاد شرایط خاص برای نگهداری خواهند داشت تا در فصول زمستان نیز بتوان از آنها استفاده نمود و علاوه بر این خواص و فواید آن نیز حفظ شود.
فریز نمودن آبلیمو از بهترین، سریع ترین و در عین حال مطمئن ترین روش هایی می باشد که خواص آبلیموهای طبیعی را حفظ می کند و علاوه بر آن از تغییر رنگ، کیفیت و همچنین کپک زدگی آن جلوگیری می نماید تا این امکان وجود داشته باشد که بتوان در فصول مختلف سال از این آبلیموها به بهترین شکل استفاده نمود.
تمامی حقوق برای آبلیمو محفوظ است