آبلیمو طبیعی و سرکه انگور صنعتی یکی از چاشنی های پرطرفدار و پرمصرف در پخت غذا و آشپزی می باشد آبلیموی طبیعی را میتوانید در منزل تهیه کنید یا از مکانهای مورد اطمینان خریداری کنید اگر می خواهید آب لیموی طبیعی کیفیت خود را حفظ کند باید نحوه نگهداری این ماده پرخاصیت را بدانید.
آبلیمو یک چاشنی ترش و خوش طعم برای مزه دادن به انواع خوراکی ها می باشد که جدا از طعم و مزه ی عالی، خواص متعددی نیز دارد.
طبق گفته ی متخصصان غذایی آبلیمو بیش از ۲۰۰ بیماری را درمان می کند.
خواص غذایی و درمانی آبلیمو طبیعی
از خواص غذایی می توان به مزه دار شدن مرغ و ماهی اشاره کرد و همچنین ترد کردن مرغ برای کباب می باشد.
دیگر اینکه بخاطر اسیدی بودن به مربا اضافه میشود برای اینکه شکرک نزند و کیفیتش حفظ شود.
از خواص درمانی میشود اشاره کرد که مصرف آبلیمو و سرکه قرمز وردا غذا را هضم می کند و همچنین معده را تقویت می کند.
آبلیمو برای تقویت بینایی بسیار عالی می باشد و برای قوت بخشیدن به موی سر بسیار نقش دارد و سبب جلوگیری از ریزش مو می شود.
مصرف آبلیمو برای درمان سرما خوردگی، بسیاری از سرطان ها، دیابت، فشارخون، کلسترول، سنگ کلیه، پوکی استخوان و بسیاری از بیماری نقش اساسی دارد.
نحوه نگهداری آبلیمو
بعد از اینکه آبلیمو را از لیمو های سالم تهیه کردید آبلیمو را صاف کنید و کمی جوش دهید و دو شیشه های مناسب بریزید تا انتهای شیشه پر کنید برای اینکه باکتری های شیشه از بین برود باید شیشه را درون آب جوش بجوشانید.
و در انتها شیشه ها را در جای تاریک و خنک نگهداری کنید.
منبع: مرکبات ایران