بهترین آبلیمو با مواد طبیعی و درجه یک در مجموعه طراوت تولید می شود. آبلیمو طراوت، طبیعی و مرغوب می باشد. آبلیمو طراوت از لیمو ترش های تازه و آبدار باغات جنوب تولید می شود.
- بیشتر بخوانید: آبلیمو طبیعی ممتاز جهرم
بیشترین لیمو ترش های شهر های جنوبی مانند جهرم و قیروکارزین برای آبگیری تولید می شود. شهر هایی مثل قیروکارزین در تولید لیموترش باکیفیت در تناژ بالا در کشور حرف اول را می زند.
طبیعتا قیروکارزین از قطب های تولید آبلیمودر ایران می باشد. آبلیمو ایرانی بیشترین کاربرد را بعنوان چاشنی در غذا های ایرانی کاربرد دارد.
خواص درمانی و طعم عالی آبلیمو، این محصول را از پرمصرف ترین مواد غذایی قرار داده است. وجود آنتی اکسیدان و ویتامین های فروان از ویژگی های آبلیمو می باشد. - بیشتر بخوانید: آبلیموی طبیعی برای صورت