شیره ممکن است ماده ای شیرین و چسبنده به نظر برسد، اما در واقع فواید بی شماری برای سلامتی دارد.
مزایای سلامتی شیره ممکن است شامل تسکین مشکلات مربوط به قاعدگی، مدیریت دیابت ، آکنه و سایر اختلالات پوستی باشد.
خرید و فروش شیره سیب در بازار از آمار باایی برخوردار است.
همچنین ممکن است سلامت استخوان و مو را بهبود بخشد ، ممکن است عملکرد سیستم عصبی را حفظ کند و ممکن است بهبود زخم را تسریع کند.
شیره روشن طعمی شیرین و ملایم دارد، در حالی که شیره تیره غنی تر و پر بدن است.
شیره تیره گاهی اوقات شبیه ساخارین است، به همین دلیل است که از آن برای طعم دادن به دسرها و غذاهای شیرین استفاده می شود.
شیره بلک استرپ به تنهایی خوردن آن تلخ و ناخوشایند است.
شیره ممکن است منبع خوبی از انرژی، کربوهیدرات ها و قندها نیز باشد.
علاوه بر این، ممکن است چندین ویتامین و مواد معدنی مانند ویتامین های B ( نیاسین یا ویتامین B-3، ویتامین B-6 ، تیامین و ریبوفلاوین ) و احتمالاً مواد معدنی ضروری مانند کلسیم ، منیزیم ، پتاسیم ، مس ، آهن ، فسفر و سدیم ، به نام چند.
شیره از نظر مواد مغذی بسیار متراکم است – یک قاشق غذاخوری مقداری قند و کربوهیدرات را فراهم می کند.
تحقیقات منتشر شده در مجله انجمن رژیم غذایی آمریکا در مورد محتوای آنتی اکسیدانی جایگزین های قند نشان می دهد که شیره سیاه بند احتمالاً حاوی بالاترین میزان آنتی اکسیدان در مقایسه با شکر تصفیه شده، شربت ذرت ، شکر نیشکر خام و سایر شیرین کننده ها است.
آنتی اکسیدان های آن ممکن است از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو مرتبط با اختلالات مختلف و بیماری های دژنراتیو محافظت کند.
این ممکن است برای اکثر افراد جایگزین بهتری برای شکر تصفیه شده باشد.