آبلیمو لیمو ترش جهرم نوعی چاشنی غذایی محسوب می شود که به دو صورت طبیعی و شرکتی تولید و به بازار ارائه می شود.
آبلیمو شرکتی به صورت استفاده از کنسانتره تولید می گردد. کنسانتره لیمو از حذف آب موجود در آب، میوه لیمو تولید می شود. فرآیند جداسازی آب در برج های تبخیر تا اندازه ای است که لیمو ترش آبگیری شده را تبدیل به یک مایع غلیظ در دمای اتاق می کند. کنسانتره لیمو از آبلیمو تازه، ترش تر و در نتیجه مقدار مصرف آن در محصولات غذایی بسیار کمتر از آبلیموی طبیعی است.
آبلیمو با برند ناب با استفاده از کنسانتره لیمو تولید می گردد.
تمامی حقوق برای آبلیمو محفوظ است