امروزه در بیشتر کارخانه های تولیدی صنایع غذایی استفاده از مواد اولیه شیمیایی بیشتر از مواد اولیه تازه و طبیعی است. یکی از محصولات غذایی پر مصرف در بین عموم مردم آبلیمو می باشد از این رو کارخانه های زیادی به تولید و فرآوری این محصول به صورت صنعتی و کارخانه ای مشغول هستند که در همه ی آن به جای استفاده از میوه لیمو ترش تازه و طبیعی از کنسانتره های شیمیایی استفاده می گردد و یکی از دلایل اصلی این موضوع قیمت مناسب تر بودن مواد اولیه شیمیایی می باشد. همان طور که مستحضر هستید مصرف آبلیمو طبیعی و ارگانیک در بین مردم بیشتر از آبلیمو صنعتی و شرکتی است ولی در این آشفته بازار تولید صنعتی، مصرف کنندگان برای تهیه آبلیمو کاملا طبیعی و خالص دچار سردرگمی می شوند و این سوال که از چه مرکزی می توانند به صورت مستقیم آبلیمو طبیعی خریداری نمایند؟ و به خالص بودن آن اطمینان داشته باشند؟ برایشان پیش می آید.
در پاسخ به این سوال مصرف کنندگان باید عرض شود که آبلیمو طبیعی و خالص را باید به صورت مستقیم از مناطق جنوبی کشور، همچون استان های فارس و هرمزگان تهیه نمود. این دو استان بزرگ در ایران جزء عمده ترین تولیدکنندگان میوه لیموترش شناخته شده می باشند. در این مناطق بعد از برداشت لیمو، این محصول به کارگاه های آبگیری مخصوصی انتقال داده می شوند و بعد از طی کردن مراحلی، تبدیل به آبلیمو کاملا طبیعی و خالص می شوند. بازار آبلیمو ایرانی در این مکان به فروش مستقیم و بدون واسطه این محصول ارگانیک پرداخته است.